fbpx

Despre noi

Deluxe Band incanta nuntile, cumetriile, zilele onomastice, majoratele si banchetele oamenilor de pretutindeni din anul 2014. Ne remarcam prin faptul ca reusim sa multumim pe toata lumea indiferent de varsta sau clasa sociala si prin faptul ca suntem foarte tineri si nu ne dam in laturi de la cantat.

Catalina - Valentina Baltaru

Catalina - Valentina Baltaru

Solista

Ea este solista noastra nascuta in data de 17 Septembrie 1994 in Suceava. Si-a descoperit talentul si dragostea de a canta la varsta de 14 ani si reuseste sa isi scoata primul album “Ce e omul ce e oare?” in anul 2015. In prezent Catalina este masteranda la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si moderatoarea emisiunii “Dor si plai moldovenesc” de pe postul Infinit TV.

Idricianu Stefan - Bogdan

Idricianu Stefan - Bogdan

Trompeta

A inceput sa cochetez cu muzica inca de la o varsta frageda la numai 13 ani in cadrul ansamblul local “Trandafir de la Moldova” Husi unde practic a indragit muzica romaneasca traditionala participand la numeroase festivaluri naționale și internaționale, ca apoi dintr-un simplu hobby sa devina o pasiune.A urmat colegiul de arta “Octav Bancila” Iasi unde a prelucrat si ridicat muzica la rangul de arta castigand premii la concursuri cu renume, dar folclorul ramanand in inima lui.În prezent este membru ansamblului “Mugurelul” in cadrul universitatii USAMV Iași.

Condurache Marian

Condurache Marian

Solist

Marian se caracterizeaza  ca fiind o fire creativa cu inclinatii spre tot ce inseamna arta, de mic a fost prins de vraja muzicii, desi nu am avut posibilitatea de a urma o scoala de arte asta nu l-a facut sa renunte la visul sau de a canta, a studiat si progresat iar apogeul artistic a reprezentat pentru el momentul in care a ajuns  sa cante pe scena emisiunii de divertisment X Factor, o experienta care i-a oferit satisfactii si increderea necesara pentru a merge mai departe cu acest vis.

Dascalescu Eduard

Dascalescu Eduard

Saxofon - Flaut

Eduard se caracterizeaza prin talent inca din gradinita, cantand vocal.Apoi indreptandu-si atentia spre flaut in clasa a V-a, ajungand pana la absolvirea Colegiului National de Arta Octav Bancila Iasi, unde a obtinut si premii. Concomitent cu studiul la flaut, acesta incepe la varsta de 16 ani sa cocheteze cu saxofonul devenind instrumentul lui principal.

Sava Mihai - Cristian

Sava Mihai - Cristian

Clape - Acordeon

Nascut pe data de 28 Octombrie 1992 si absolvent al Facultății de Automatica și Calculatoare din Iasi, el profeseaza in domeniu muzicii prin studiu si devotament, fiind elev al scolii Populare de Arte Titel Popovici la sectiunea acordeon. De asemenea, el a participat si la spectacole in cadrului orchestrei “Hora” a Palatului Copiilor din Iasi.

Emilian Rusu

Emilian Rusu

Vioara - Violoncel

Emi este violonistul nostru, născut 15 Iulie 1996 în județul Vaslui, a început să cânte în clasa a II-a la vioară și vocal, urmând ca mai apoi să vina la Iași în clasa a V-a la Colegiul Național ”Octav Băncilă” pentru a studia la violoncel. După finalizarea studiilor de liceu, acesta a fost admis la Univ. Națională de Arte ”G. Enescu” din Iași secția, violoncel. În prezent fiind colaborator al Filarmonicii de Stat ”Moldova” Iași.